About


Segwood Home Decor a luat nastere la inceputurile anului 2019, ca o ramura a brandului Segwood.


Astfel am inteles faptul ca, de la “casa” la “acasa” exista un sir lung de etape ce trebuie strabatute, asa ca va venim in ajutor pentru a transforma o constructie intr-o locuinta personalizata si primitoare.


Un aspect de multe ori neglijat il reprezinta peretii, de multe ori vopsiti intr-o culoare asortata celorlalte elemente, si considerati finalizati. Insa, povestea nu trebuie sa se termine aici.


Pornind de la aceasta idee, am creat un concept relativ nou pe piata din Romania, acela al tablourilor cu rasina epoxidica. Fie ca acestea reprezinta forme si elemente cunoscute din natura (geode, agate) sau sunt pur si simplu abstracte, ele se pot personaliza in functie de dorintele clientului.Detalii tehnice:

* Fiecare lucrare este creata personalizat, dupa cerintele clientului, cu orice dimensiuni, forme sau culori.

* Materialele folosite sunt fie mdf, fie canvas, iar rasinile aplicate pentru crearea modelului sunt eco, avand toate certificarile FDA necesare.

* Exista de asemenea posibilitatea utilizarii cristalelor naturale (cuart, ametist, etc) atat pentru proprietatile vindecatoare, cat si estetice, insa in cazul in care nu se doreste, se pot utiliza cristale de sticla decorativa, costurile fiind mai reduse.

* Timpul de lucru pentru o astfel de lucrare variaza in functie de gradul de dificultate si dimensiuni, intre 3-4 saptamani.

* Pentru fiecare comanda se percepe un avans de 50% din costurile totale, care se pierde la anularea nejustificatata a acesteia.

* Preturile pornesc de la 300€/mp (in cazul tablourilor cu cristale din sticla decorativa), si 350€/mp (cristale naturale) si difera in functie de dimensiuni, materiale, cristale, complexitatea modelului.
“Arta purifică sufletul de praful vieții de fiecare zi.” - Pablo Picasso

Pentru detalii si comenzi personalizate nu ezitati sa ne contactati la telefon 0748063358, sau sa ne scrieti la adresa de mail segwoodhomedecor@gmail.com

Mail us